coaching


De taal die je gebruikt onthult je drijfveren en je denken en heeft veel impact op anderen. Soms helpen de woorden en zinnen die je gebruikt om goed te verbinden en helder grenzen aan te geven, in andere gevallen is het effect juist tegengesteld. Bewustwording van de woorden en zinnen die je, soms bewust maar veelal onbewust, gebruikt is dan ook een eerste belangrijke stap op weg naar effectiever leiderschap.

In een coachingstraject starten we met verheldering van jouw vraag. Ik voorzie je van heldere, ongecensureerde feedback op de taal die je gebruikt. Daarmee krijg je zicht op jouw drijfveren en beperkende overtuigingen. Tevens word je je helder bewust van de impact van jouw handelen op anderen en de hoofdrol die jouw taal daarin speelt. Ik bied je een alternatief denk- en handelingsrepertoire aan, met de focus op de taal die je gebruikt, omdat je woorden en zinnen veel in anderen kunnen raken, mits goed gebruikt. Zo krijg je krijgt helder zicht op de kracht, de zwakte en de potentie van je persoonlijk leiderschap.

Je raakt ontregeld, waardoor je perspectief aanzienlijk wordt verbreed. Belemmeringen worden hanteerbaar, kansen zichtbaar. Je raakt even verlost van de klok die 24 uur per dag, 7 dagen per week onverbiddelijk doortikt, doordat we vertragen naar je eigen tijd en je van daaruit een nieuwe beweging kunt inzetten.

frankweijers.com - powered by Beerens en Van Ierland | creative communication